Bistrița Marriage Fest 2014

S-au încheiat trei zile pline cu oferte și pachete ochioase speciale pentru viitorii miri la Bistrița Marriage Fest 2014.

Anul acesta publicul din județul Bistrița-Năsăud a avut partea de un weekend complet din punct de vedere al serviciilor și produselor necesare organizării unei nunți de vis. Concomitent s-au desfășurat două evenimente dedicate lor: Bistrița Marriage Fest 2014 la Hotel Metropolis și Expo Nunta9 la Restaurant Terra. Toți expozanții s-au întrecut în inovații de prezentare, pachete și oferte cât mai atractive și bineînțeles, servicii de calitate superioară.

Anul acesta salonul Cârlionț a dat mâna cu fotograful Ovidiu Grovu și conducerea Fisherman’s Resort și s-au prezentat într-un mod cât se poate de profesionist la Târgul de Nunți Bistrița Marraige Fest 2014, oferind un premiu în valoare de 500 euro. Designul standul a fost amenajat de Efi Design și s-a încadrat perfect în decorul unic by Ovidiu Grovu, iar materialele informative și de impact vizual au fost atent alese pentru a oferi vizitatorilor un set complet din sfera marketingului senzorial. Locația a fost una pe măsură, Hotel Metropolis, care a ridicat cu 100 de puncte valoarea evenimentului. 


Trei zile de prezentări, sfaturi și contracte încheiate la standul Cârlionț, pentru viitori miri în 2014:-) Abia așteptăm să vă oferim timpul, serviciile, ambianța și prietenia noastră!

 

Finalul “Experidiței” a fost unul spectaculos deoarece am aflat și câștigărorii Tombolei a cărui premiu amintit mai sus a fost câștigat de către Florina&Mihai. Așadar, ei vor beneficia de o sedință foto Trash the Dress realizată de Dana&Ovidiu Grovu într-o locație de vis pe lacul Colibița la Fisherman’s Resort cărora li se adaugă serviciile de înfrumusețare ale Salonului Cârlionț. 

Pentru mai multe fotografii de la acest eveniment, aici.

 

 

Casă de piatră și vă așteptăm cu drag!

Echipa Cârlionț