De 1 an împreună!

Dragi prieteni, mămici, tătici, bunici şi pitici! Iată-ne ajunși la aniversarea primului nostru an de activitate „cârlionțată“. Cu multă emoție și prietenie dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată în tot acest timp şi vă promitem că vom fi alături de voi şi de acum încolo cu aceeaşi grijă şi pricepere pe care le-am dovedit timp de un an. Salonul Cârlionţ este un spațiu care cuprinde trei saloane de înfrumusețare distincte: salon pentru copii, salon pentru bărbați și salon pentru femei. Aşadar, campaniile noastre s-au desfășurat în mod constant, timp de 12 luni încheiate, pentru fiecare categorie în parte. Nu am ratat niciun eveniment şi am fost alături de voi în momentele cele mai importante. 


Acum noi, Familia Cârlionț, vă propunem să răsfoiţi alături de noi albumul de familie şi să ne amintim momentele frumoase, momentele cheie care ne-au adus împreună, ne-au bucurat şi ne-au apropiat.

Cu scopul de a crea o atmosferă de vis, un spațiu intim și relaxant pentru întreaga familie Salonul Cârlionț și-a deschis porțile în data de 2 Februarie 2012:

 

 

       

 

 

     

 

De Dragobete și Valentine’s Day, am devenit parteneri oficiali alături de KissFM,  în cadrul campaniei ,,10 zile de Iubire Albastră” organzită de Centrul SPA Casa Ema.

 

 

La doar o lună de la inaugurare, odată cu venirea Primăverii, am organizat un concurs intitulat ,,O zi alături de Cârlionț” unde copii ne-au trimis câteva povești drăguțe care au avut ca punct de plecare 3 cuvinte magice: ,,Zâmbet”, ,,Cârlionț” și ,,Primăvară”.  Iată câteva rânduri desprinse din poveștile primite:

 

,,… Totul era incredibil, cu niște culori luminoase și pline de viață. Zâna a aparut în fața tuturor pe tronul ei de Cristal într-o rochie strălucitoare asemeni unui curcubeu. Corul de păsărele a început să cânte cele mai minunate melodii, care îți mângâiau sufletul. Când a venit momentul în care Cârlionț trebuia să recite poezia, acesta era foarte emoționat, dar văzând privire plină de dragoste a Zânei și zâmbetul cald al Primăverii, emoțiile acestuia au disparut pe loc...” 

(Diana)

 

,,…Primăvara s-a așezat la oglindă și a început să se dea cu puțină pudra pe fețișoara ei și să își aranjeze cârlionții rebeli. Apoi a îmbrăcat rochia de sărbătoare iar florile au început să-și deschidă petalele și să zâmbească cerului albastru-cristalin. Ea nu a uitat de conturul ochilor iar iarba a prins culoarea verdelui crud. Apoi cu o atingere fină a voalului alb a anunțat izvoarele că pot începe murmurul poveștilor adunate în timpul iernii…”

(Valeria)

 

Tot în luna Martie  cu ocazia premierii orașului Bistrița pentru titlul de ,,Capitala Earth Hour 2012", Salonul Cârlionț a avut onoarea să fie vizitat de către prietenul nostru Csibi Magor, directorul World Wide Fund for Nature (WWF) România căruia îi mulțumim și îl așteptăm cu fiecare ocazie.

 

  

Vă rugăm să faceți cunștință cu cel mai tânăr client al salonului nostru: Miruna un îngeraș de  5 luni care ne-a încântat cu prezența ei veselă și inocentă J

 

 

 

 Îndeletniciri din salon:  

   

Apoi, în luna aprilie colegii noștri de la ziarul local ObservatorBn, au luat un interviu cârlionților, și tot aici am am făcut cunoștință cu GabirelleDeco, cu care am legat o prietenie frumoasă de lungă durată.

 

Luna Mai a venit cu lansări de produse în exclusivitate pe piața bistrițeană, precum gama de produse naturiste de la Anian pe care Salonul Cârlionț le utilizează și le comercializează, pe lângă gama de prouse profesionale de la Revlon.  

Și de asemenea a început campania Pachetul ,,Dar de nuntă”, ofertă specială pentru mirese și miri by Cârlionț, alături de echipa noastră formată din: Moruțan Cristina-Denisa (Hair-style), Ionela Olari (Make-up) și Barteș Claudia Felicia (Beauty).  

 

   

  

 

1 Iunie l-am sărbătorit așa cum se cuvine prin campania ,,Cine-i cea mai frumoasă din țară?”, unde fetițele au primit Oglinzi de Prințese branduite cu Cârlionț. Nici băiețeii nu au fost uitați, astfel, Cârlionții i-au așteaptat pe toți copii cu surprize plăcute pe tot parcursul lunii Iunie.


   

 

Odată cu inaugurarea liftului din Turnul Bisericii Evanghelice am reusit să ne identificăm de la mari înălțimi J

 


La finalul lunii Iunie am avut prilejul de a fi parteneri în organizarea Serbărilor Medievale 2012, Ediția VI care ne-au readus în vremuri îndepărtate din Cetatea Bistriței. La finalul acestor serbări, Domnița Cârlionț a înmănat premii cârlionțate, câștigătoarelor din cadrul concursului ,,Domnița Bistriței 2012”.

Pentru acest eveniment ne-am confecționat un steag personalizat de care suntem foarte mândri și pe care îl vom purta cu mare drag la serbările care vor urma.

 

  

 

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de facebook: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.472961199383453.111498.358162400863334&type=1   

 

Luna Iulie a fost toridă dar în salon fiecare își găsea un mod de a se răcorii. Uitați-vă la cei mai norocoși:

 

   În August Cârlionții și-au inugurat propiul site oficial www.carliont.ro , spațiu pe  care l-am personalizat cât se poate de atent, special pentru a fi mai aproape de voi

Și tot aici, am devenit parteneri oficiali ai ,,Școlii cu Greutate” organizate de centrul SPA Casa Ema (www.casaema.ro).

 

 

Septembrie a fost o lună bogată în activități. Am fost bucuroși să realizăm un portofoliu deosebit cu mirese frumoase și elegante, am participat la cel mai mare Târg de Beauty din România, unde am avut ocazia de a ne întâlni cu profesioniști din acest domeniu iar odată cu începerea noului an școlar, ne-am înoit și noi cu un BatMobil gata pregătit să decoleze cu prichindeii noștri.

 

             

  

Octombrie a sosit cu produse noi în salon. Cartea Zâna Norilor a împânzit Cârlionțul iar colecția de Lip Gloss-uri cu LED de la Crazy Diamond, au luminat paginile acesteia. 7 povești minunate despre Nori-Sentimente, de la Norul de Vis, Norul de Plâns, de Tandrețe Bucurie și Vinovăție până la Norul de Iubire, au adus mângâiere multor prieteni ai cârlionților de atunci și până acum.

Tot în această lună am pregătit Campania pentru coafuri de ocazii pe care am promovat-o în Revista Zile și Nopți, Bistrița. Iar în 25 Octombrie am participat la Târgul de Nunți ,,Mariage Fest 2012” de pe pietonalul Liviu Rebreanu, Bistrița (http://observatorbn.ro/articol.php?categorie=19&articol=4548 ).

Iar la finalul lunii am organizat o super petrecere alături de BabyParty, în complexul Winmark, unde am făcut suvițe colorate și împletituri tuturor copiilor (http://observatorbn.ro/articol.php?categorie=18&articol=4561 ).

 

        

     

             

 

 

  

Jumătatea lunii Noiembrie a fost marcată de Campania pentru Crăciun și Revelion. Astfel alături de fotograful Ovidiu Grovu am realizat un Shooting Foto pentru coafuri, machiaje și frizuri elegante pe care le-am expus în revista Zile și Nopți din lunile Noiembrie și Decembrie.

 

          

Finalul anului 2012 ne-a adus multe emoții și zâmbete. Pentru prima dată Salonul Cârlionț și-a extins familia prin francizarea brandului Cârlionț, în orașul Galați. Acolo o echipă tânără și creativă s-a alăturat conceptului iar lucrurile au prins contur. Astfel noi cei de aici suntem extreme de fericiți de această realizare și le dorim mult succes în continuare.

Apoi, alături de GabrielleDeco și Grupul Mămicilor din Bistrița, am demarat o campanie (http://observatorbn.ro/articol.php?categorie=3&articol=4661 ) de strângere de pamperși pentru copii abandonați din Spitalul Județean Bistrița. Campania a avut un ecou puternic iar la finalul ei am reusit să strângem peste 1000 de bucăți pe care le-am oferit conducerii Spitalul Județean Bistrița.  

 

      

 

Iar în luna Ianuarie, ne-am reluat activitățile noastre cârlionțate, alături de prietenii noștri dragi și ne-am implicat într-o acțiune pentru două luni alături de Direct Discount, oferire de vouchere pentru angajați a cărui ofertă este -50% la al 2-lea Tuns (pentru bărbați și copii).

 

 

 

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat și au susținut Salonul Cârlionț, pornind chiar din nucleul familiei voi aminti echipa Cârlionț Găurean Camelia, Moruțan Cristina, Barteș Claudia, Cîmpean Andreea, Ionela Olari, Alexandra Tătar, mergând spre exterior amintind de prietenii noștri de la GabrielleDeco, Grupul Mămicilor din Bistrița, Casa Ema, Salon Nozze (Geanina Stejerean) Ovidiu Grovu Photograpy și BabyParty (Mihaela Florea).

De asemenea partenerilor noștri media, fără de care nici una din acțiunile noastre nu ar fi avut un așa mare impact: prietenelor noastre Felicia Szucs și Veronica Petruț, Redacției ziarului Bistrițeanul, Ziarul Timp Online și Observator BN, și de asemenea lui Olimpiu Cotruș de la Revista Zile și Nopți.

 

Vouă, dragi prieteni, vă mulțumim că ne urmăriți și ne treceți pragul cu încredere!