De 1 an, ne facem frumoș la CÂRLIONȚ

În 2 februarie 2012 își deschidea porțile unul dintre cele mai moderne saloane de înfrumusețare din Bistrița și unicul salon ce se dedica atât piticilor, cât și bunicilor, salonul Cârlionț. Cuvintele care caracterizează activitatea celor de la Cârlionț sunt bunul simț și calitatea, fără lucruri extravagante sau comune.

Situat în centrul orașului, lângă primărie, pe strada George Coșbuc nr. 3, salonul oferă servicii de hair styling, cosmetică, manichiură-pedichiură, toate fiind de cea mai bună calitate, iar prețurile sunt accesibile oricărui buzunar, raportul calitate-preț fiind foarte bun. Structurat pe trei nivele, încă de când ai intrat în salon, ai impresia că ești într-o altă lume, și ești întâmpinat în aceeași maniera, simțindu-te astfel ca acasă.

La parter este lumea copiilor, lumea celor mici. Pentru că și ei trebuie să fie în ton cu ultimele tendințe și,cu siguranță, se vor simți minunat în mașinuțele ce țin locul scaunelor. Totodată, locul este amenajat și cu spațiul de joacă pentru copii, în cazul în care acești mici clienți nu au răbdare și devin gălăgioși. Etajul 1 este destinat tăticilor și bunicilor, mai exact domnilor, care vor să arate bine oricând și la orice oră, salonul oferind servicii complete de înfrumusețare pentru ei. Iar la ultimul nivel, doamnele se vor simți ca în paradis, într-o ambianță plăcută și elegantă, fiind răsfățate la cel mai înalt grad posibil.

Dacă ai programare la prima oră a diminetți, nu dispera și nu te grabi să îți bei cafeaua pe fugă, fetele care se vor ocupa de frumusețea ta, te vor servi cu ceai sau cafea (din partea casei), în funcție de preferințe.

Acum, la un an de la deschidere, patronatul se arată mulțumit de ceea ce a iesit și de ceea ce a oferit primul an de viață. Evenimentul nu se va marca printr-o mare petrecere, ci prin muncă. Cei care vor călca azi pragul salonului Cârlionț vor avea o mică surpriză din partea casei.

Noi le dorim la cât mai multe bucle făcute și cât mai mulți cărlionți. La mulți ani!


Sursa: www.bistritaonline.ro