Gelul de duş ZERO

Folosim produse cosmetice în fiecare zi pentru a fi curaţi şi îngrijiţi. Însă este important să ne menţinem şi sănătoşi, în acelaşi timp. De aceea, produsele cosmetice pe care le utilizăm zilnic ar trebui să fie cât mai naturale şi cu un conţinut cât mai scăzut de chimicale nocive. 

Methyl/ propyl/ butyl/ ethyl paraben - sunt conservanţii cei mai utilizaţi în industria cosmetică. Folosiţi pentru a inhiba dezvoltarea bacteriilor şi pentru a prelungi valabilitatea produsului cosmetic, aceştia sunt toxici. Studiile efectuate au arătat că pe lângă reacţiile alergice şi iritaţii ale pielii, aceşti parabeni se întâlnesc în ţesuturile tumorale ale femeilor care se confruntă cu cancerul mamar. Aşadar, absorbţia lor în organism şi acumularea în timp pot cauza cancer. De aceea, salonul Cârlionţ utilizează şi comercializează o gamă de produse naturale, marca ANIAN,  destinate îngrijirii celor mici, dar şi celor mari.

Gelul de duş ZERO

Salonul Cârlionţ comercializează în Bistriţa gelul  de duş ZERO, marca ANIAN, cu 0% parabeni, 0% coloranţi, 0% fenoxietanol, 0% ftalaţi. Noul gel de duş conţine doar ingrediente esenţiale pentru îngrijirea pielii, având un puternic efect hidratant datorită conţinutului ridicat de glicerină. Este exact ceea ce are nevoie pielea pentru a fi curată şi sănătoasă. Acest este potrivit în special copiilor, dar poate fi utilizat şi de către adulţi cu cea mai mare încredere.

Gelul de duş cu rodie şi goji

Un alt produs natural marca ANIAN este gelul de duş  antioxidant cu goji si rodie. Acest are efecte antiîmbătrânire la nivelul dermei. Extractele din goji şi rodii au proprietăţi antioxidante care combat semnele de îmbătrânire provocate de efectele radicalilor liberi asupra pielii. Veţi simti beneficiile nutritive ale fructelor roşii care, cu vitaminele si polizaharidele lor, vă îngrijesc şi hrănesc pielea.