Impresiile Mihaelei Ivan despre Cârlionți!

Duminica trecută, am fost până acasă, la Bistrița și am trecut pe la „Târgul de nuntă”, deoarece știam că va fi prezent și salonul  Cârlionț și am vrut să văd noutățile. Acesta a prezentat mai multe oferte pentru viitoarele mirese, dar și pentru domișoarele de onoare, miri, nași, toți cei care vor să arate și să se simtă extraordinar în acea zi specială.

Alexandra Tătar, Brand Managerul salonului „Cârlionț”, a întâmpinat vizitatorii cu eleganță, delicatețe și profesionalism. Este o frumoasă, așa-i?! Vă pot spune, sigur, că este și o persoană deosebită. 

Când am fost la „Cârlionț” m-a impresionat încă de la intrare. Este realizat cu pasiune și atenție, iar serviciile sunt făcute cu mult profesionalism.

De fapt este mai mult decât un salon. Este locul în care întreaga familie, de la mic la mare, se tunde, aranjează, îngrijește și de unde cei mici nu se mai dau duși.

Da, exact, o frizerie pe placul celor mici și un salon pentru răsfățul celor mari.

 „Mulţi părinţi ştiu că tunsul micuţilor poate să fie o epopee pentru ei şi o traumă pentru copii. Cuvinte ca  „tuns” şi „a tăia” sunt un tabu în comunicarea cu cei mici. 

La „Cârlionţ“, nu au parte doar de tuns… adică aranjatul părului, ci de un întreg arsenal care să facă din acest lucru o experienţă minunată. Alexandra Tătar,  brand managerul  salonului este în primul rând, un fel de „zână bună” pentru copiii care vin aici. Se ocupă cu entuziasm şi însufleţire de meseria ei şi cu siguranţă nu uită nicio năzdrăvănie şi nicio privire dulce de copil. „Aici copiii intră plângând pentru că nu vor să se tundă şi pleacă plângând pentru că nu mai vor să plece“, spune ea zâmbind. 

Salonul „Cârlionţ” este structurat pe trei nivele şi este destinat atât celor mici, cât şi părinţilor. Parterul este atracţia principală şi este cel mai frecventat: salonul pentru copii. Copilaşii au aici un spaţiu de joacă cu jucării pentru toate vârstele, unităţi de tuns în formă de maşinuţe şi avioane, pelerine de supereroi. Înainte de a pleca, fiecare copilaş primeşte un premiu surpriză: o agrafă, o cordeluţă, o maşinuţă, o insignă cu numele salonului etc.

 La nivelul doi se află salonul pentru bărbaţi unde aceştia au parte nu doar de tuns, şi de un adevărat răsfăţ: manichiură, pedichiură, cosmetică, masaj facial. La ultimul etaj este spațiul de îngrijire și răsfăț pentru doamne și domnișoare.

Eu am fost la tuns, manichiură, pedichiură și mă declar foarte mulț La tuns, felele știu problema, ziceți că vreți să tundeți 2 cm și vă treziți cu părul mult, mult mai scurt. La Cârlionț nu a fost așa. Cât am zis că vreau să scurteze, atât a fost. În plus, am primit sfaturi despre îngrijirea  părului și mi-am cumpărat un ser foarte bun. umită. Atenția pentru client primează. Te simți îngrijit și important. 

Vă recomand  salonul cu încredere. Urmăriți activitatea acestuia pe Facebook , deoarece au foarte multe oferte, sfaturi și surprize. :)

Acum, dovadă că în Bistrița se întâmplă lucruri frumoase. 


Sursa: www.mihaelaivan.ro