Keratina lichidă

Cine nu-şi doreşte o dimineaţă fără chinul părului rebel, deteriorat şi lipsit de vitalitate? Dacă aţi încercat toate produsele de îngrijire fără rezultat, luaţi-vă keratină lichidă. Nu va fi doar o încercare, va fi, cu siguranţă, soluţia. Keratina lichidă ANIAN, produsă de LABORATORIOS FORENQUI – SPANIA se vinde în Bistriţa doar la salonul Cârlionţ, la preţul de 38 de lei 

Keratina este proteina din care sunt compuse unghiile şi părul. Conţine ingrediente identice cu cele din structura firului de păr, care acţionează cu o intensitate cu atât mai mare cu cât părul este mai deteriorat. Previne şi combate căderea părului, reface părul deteriorat, previne şi combate mătreaţa. Este o soluţie complexă de tratament şi îngrijire cu efect garantat, dacă se aplică periodic şi în mod corect. 

Keratina lichidă este o alternativă sănătoasă la placa de păr. Poate fi un tratament de îndreptare a părului pe termen lung, menţinând părul drept pentru mai mult timp, fără a-l degrada. Desigur, pe măsura ce va creşte, la rădăcină va fi părul tău natural, astfel că şuviţele tale ar putea prinde puţin volum. De asemenea, tratamentul cu keratină nu-ţi va îndrepta părul complet, ci mai degrabă îţi va îmblânzi şuviţele.

După tratament se recomandă uscarea cu foehnul pentru a activa keratina din el. Nu trebuie să-ţi faci griji – este singura excepţie când tratamentele cu căldură (placă sau foehn) nu-i fac rău părului, ci chiar îi fac bine. Stai departe de şampoanele care conţin sulfaţi sau fosfaţi, pentru că acestea îndepărtează keratina de pe firul de păr. În plus, se recomandă ca după tratament, produsele folosite să conţină keratină, collagen sau polipeptide, care regenerează şi îndreaptă firul de păr.  

Keratina lichidă de la Anian se comercializează la salonul Cârlionţ la pretul de 38 lei, fiind un produs care se utilizează acasă, după fiecare spălare.
„Există şi soluţii cu keratină sau tratamente care se utilizează în special după ondulări sau permanente, vopsire sau decolorare. Aceasta este altceva. Produsul nostru se foloseşte după fiecare spălare pe părul umed, apoi se usucă cu foehnul, pentru că acţionează la căldură. Are efect de aranjare a a firului de păr, îl întinde, netezeşte, repară şi hidratează şi îi conferă volum. În timp, se observă o îmbogăţire a firelor de păr. Îmblânzeşte părul haotic şi chiar are efecte asupra mătreţii", explică Alexandra Tătar, brand manager la salonul Cârlionţ.