Vei fi mireasă? Fi una pretenționasă!

Când eşti mireasă, eşti regina zilei, cea ma frumoasă, cea mai răsfăţată, cea mai preţioasă, femeia la superlativ! Atunci îţi permiţi să faci mofturi, să ai nazuri, să ai pretenţii, să ai emoţii... Dar totul e bine când se termină cu bine. Şi totul se termină cu bine când începe bine. Iar un început bun înseamnă să începi pregătirile din timp şi unde trebuie! 

Dacă aţi ratat târgul de nunţi din acest weekend şi nu mai este mult până veţi spune „DA“ în faţa altarului, iată ce trebuie să ştiţi: pentru a fi o mireasă perfectă, nu e de ajuns să fii găsit rochia perfectă. Sunt multe alte detalii care te fac să străluceşti şi să fii regina zilei în data nunţii. În primul rând, îngrijrea personală. Îngrijirea părului, îngrijirea tenului şi a mâinilor pe care va străluci verigheta încep cu cel puţin două săptămâni înainte de nuntă. Salonul Cârlionţ vă dă toate sfaturile necesare în acest sens şi vă oferă cele mai complexe şi atractive pachete de îngrijire înainte de nuntă, atât pentru mirese, cât şi pentru miri. Dacă aţi urmat toţi paşii, în ziua cea mare specialiştii de la Cârlionţ vă realizează cea mai frumoasă, spectaculoasă şi impecabilă coafură! Şi aveţi de unde alege. Aşa că fugiţi repede la salon şi consultaţi catalogul cu cele mai populare coafuri. Iar dacă aveţi în minte orice altă coafură, sunteţi pe mâini bune, pentru că la Cârlionţ coafura ta va arăta exact aşa cum ţi-o doreşti! Mai mult, vei avea parte şi de machiajul profesionist potrivit ocaziei şi conformaţiei feţei.

 

Ziua nunţii ea cea mai importantă zi din viaţa ta, aşa că alege ce e mai frumos! Atunci eşti dispusă să plăteşti mai mult pe un set de bijuterii, dar multe bijuterii de mireasă sunt scumpe, însă nu sunt preţioase. Salonul Cârlionţ îţi propune, la preţuri similare, seturi de mireasă placate cu aur sau argint, lucrate manual cu perle de cultură, trandafiri delicaţi de răşină, jad natural alb sau ivory. Aceste bijuterii, create de Gabrielle Deco, aduc cu ele un aer preţios şi semnificaţia profundă a pietrelor din care sunt realizate. Se pot realiza şi la comandă, în funcţie de preferinţele viitoarelor miresici! Deci, dacă vă pregătiţi să fiţi mirese anul acesta, alegeţi ce e mai bun, nu doar scump, ci şi preţios!            


Sursa: www.observatorbn.ro