Termeni si conditii

Pagina www.carliont.ro este un material de informare si comunicare in timp real oferit de Frizeria Carliont, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti clientii si colaboratorii nostri.
Pentru folosirea in bune conditii a paginii se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

1. Drepturi de autor

Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este Frizeria Carliont. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non - comerciala.

2. Politica de utilizare a paginii

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. Frizeria Carliont nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina companiei.

3. Confidentialitate

Frizeria Carliont pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.carliont.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: Frizeria Carliont poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract, etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre Frizeria Carliont.